GSAK a filtry
Publikováno 01 únor 2010 - 19:13
Publikováno 01 únor 2010 - 19:18
Publikováno 01 únor 2010 - 19:24
Publikováno 01 únor 2010 - 21:02
Zkus nad otevrenou databazi (tzn. vidis ten zakladni seznam vsech cache CR) dat MENU - SEARCH - CANCEL FILTERmr.mates napsal/a:
Jsem naprostý začátečník, co je tím myšleno ostatní karty? Před kreslením line jsem vynuloval všechny ostatní filtry.
Problikne, zrusi vsechny filtry. Pak das SEARCH - FILTER prepnes se na "kartu"- to jsou ty horni "uši" - ARC/POLY
a vlozis to tve
50.688628,14.533539
50.510807,15.000458
nastavís 10 do distance a das OK.
Presne tento postup mi zobrazi 290 cache z 18246. :-)
Nedelas nejaky "mezikrok" navic?
Publikováno 01 únor 2010 - 21:11
Publikováno 01 únor 2010 - 21:29
Publikováno 01 únor 2010 - 22:20
MarHan napsal/a:
A mas dobre nastavene ostatni karty?
Taky se mi to na jednom pocitaci stalo, neni to chyba uzivatele, ale chyba je nekde v programu. Musel jsem zazalohovat databaze, znovu nainstalovat GSAK a potom to behalo. Nebyl jsem schopny zjistit, cim se to prihodilo, ani jsem nikde na forech na podobny problem nenarazil. Zajimave bylo to, ze na jednom pocitaci to fungovalo a na druhem, se stejnymi daty vyskakovala tahle hlaska, samozrejme ve chvili, kdy jsem to vubec nepotreboval.
Publikováno 01 únor 2010 - 22:53
MarHan napsal/a:
A mas dobre nastavene ostatni karty?
Červenou barvu má jen název aktivní karty, takže na ostatních je výchozí nastavení (to znaamená zobrazit vše).
Mě to s uvedenými hodnotami našlo 291 cachešek, takže netuším, v čem by mohl být problém. Atipem navržená reinstalace GSAKu by snad pomoci mohla...
Publikováno 02 únor 2010 - 6:05
Publikováno 02 únor 2010 - 7:08
Publikováno 02 únor 2010 - 7:41
Publikováno 02 únor 2010 - 7:48
Na tom poradi by zalezet nemelo, horni radky jsou komentare, a jinak to vzdy taky davam dolu.mr.mates napsal/a:
Vyzkouším, právě zkouším vyčistit PC od všech cest a souborů GSAK, ale myslím si, že na pořadí by nemělo záležet. Ty horní řádky jsou snad zakomentované. Nebo se pletu?
A kdyz das vyhledat okolo jednoho bodu do nejake vzdalenosti tak ti to funguje?
Publikováno 02 únor 2010 - 7:57
Na tom poradi by zalezet nemelo, horni radky jsou komentare, a jinak to vzdy taky davam dolu.
A kdyz das vyhledat okolo jednoho bodu do nejake vzdalenosti tak ti to funguje?
Má nastavené HOME couřadnice a filtr třeba 25km nenalezené okolo funguje. Včera jsem se začal připravovat na možnou dovču, nastavil jsem si jednu keš jako center a taky mi to fugnovalo v různých vzdálenostech.
No a na základě toho jsem si vzpomněl, že mi nešly ty trasy. Tak jsem si zadal pro zkoušku čáru z České Lípy k Českému ráji.
Publikováno 02 únor 2010 - 8:28
mr.mates napsal/a:
Má nastavené HOME couřadnice a filtr třeba 25km nenalezené okolo funguje. Včera jsem se začal připravovat na možnou dovču, nastavil jsem si jednu keš jako center a taky mi to fugnovalo v různých vzdálenostech.
No a na základě toho jsem si vzpomněl, že mi nešly ty trasy. Tak jsem si zadal pro zkoušku čáru z České Lípy k Českému ráji.
Chová se to stejně jako onehdy mě, okolo bodu mě filtrovat taky šlo a chtěl jsem trasu na výlet a bylo vymalováno.
S těmi registry jsi mi připoměl to, že reinstalace jako taková nepomohla, musel jsem přeinstalovat celý systém, tedy přeinstalovat, mám ho jako image disku, takže je to tázka chvilky, naštěstí se mi to stalo na NB u stolního PC bych to tak jednoduché neměl.
Zjišťuju, že si pamatuju čím dál míň, ale naštěstí si to ještě dokážu později vybavit, ale určitě bude hůř :D:D.
PS. Ještě jsem si vzpoměl, že jsem zkoušel prostým kopírováním mezi počítači přenést soubory ze složky funkčního GSAKu a to se mi nepovedlo, takže opravdu možná někde smáznout něco v registrech by pomohlo, ale vzhledem k časové náročnosti a nejistého výsledku, bych znovu zvolil nový systém .
Publikováno 02 únor 2010 - 10:01
Publikováno 02 únor 2010 - 10:22
filtr pro vyhledání keší podél trasy
Zkusil jsem to. Zadal jsem nad aktivni databazi v ktere mam celou CR, tedy vidis jednotlive radky kesi a ne prazdnou jako v tvem prikladu na obrazku. Pak jsem jen zadal tu caru vymezenou souradnicemi a 10 km a Go a ejhle, necelych 300 schranek.
Podle toho, ze jsi PM, nebude jednodussi si nechat poslat PQ podel cesty z PQ podel cesty ? V zalozce Upload a route nahrajes z mapy.cz vygenerovanou cestu a pak nechas v PQ vygenerovat list schranek podel cesty.
Publikováno 02 únor 2010 - 10:29
Publikováno 02 únor 2010 - 10:43
Publikováno 02 únor 2010 - 10:53
Publikováno 02 únor 2010 - 12:04
Update: Ted si hraju s GCzII na HP iPAQ 514. To GCz by to take melo umet gpx. Ale teprve s tim zacinam, ale najdes tu ve foru na to popisy.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů